Hverdag
Legg igjen en kommentar

kosetid<3

Jeg har verdens beste gutt! Han er så nydelig når han kommer inn til meg om morgenen og vekker meg. Vi er jo så heldige at vi har god tid på morgenen, så vi kan ligge litt i sengen og kose, og ikke minst sitte litt sammen og spise og kose oss før vi drar i barnehagen. Jeg vil gjerne ha det sånn resten av livet, selv om det kanskje ikke er realistisk:)

I dag skulle Sander få spille litt på DS, men siden den er hos mormor, og det var vi som glemte den fikk han lov til å se på barnetv. Han pleier ikke å få lov til det altså, men det er så koselig også. Minner meg om når vi hadde det sånn om morgenen, før han begynte å mase om tv. Det var nemlig da vi sluttet å se på:) Han er i en alder hvor han ikke må få ting når han maser. Ikke alltid like enkelt, men viktig:)

Så i dag koser vi oss med kesam, smoohie, pc og tv. Good times<3

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s