Hverdag
Legg igjen en kommentar

Stor dag i dag!

Store dagen! Fine dagen:) Hadde det bare vært litt finere vær ute, så hadde jeg vært enda mer happy!

Lenge siden jeg var i dåp – og i dag skal jeg faktisk delta i sermonien! Jeg er nemlig så heldig at jeg skal være fadder til verdens betste søteste herligste Sofie! Jeg gleder meg veldig. Har vel glemt å forberede meg, men spurte akkurat nå om jeg skulle holde tale, men det var visst ikke påkrevd:) Jeg gleder meg bare til å holde under dåpen jeg. De skal bære selv opp kirkegulvet, så det blir bare oss faddere, ingen gudmødre eller -fedre.

Jeg og broren til faren skal være faddere. Akkurat perfekt! Og så skal mormor døpe! Hun døpte Sander også, og det er jo også helt perfekt. Hva skal man med en prest til mor om hun ikke kan gjøre sånne ting hehe. Neida, hun vil jo gjerne det; det er jo helt naturlig.

Mamman til Sofie er jo fadder til Sander. Det var også helt naturlig. Heldigvis er det bare hun igjen av fadderne som er en del av Sander sitt liv. Det hadde vært fælt om det hadde vært annerledes. Han trenger bare ordentlige, oppegående mennesker i livet sitt:) Vi er jo så heldige at vi har Gudmorogså vi da. Verdens beste Aina! Hun var min styrke under graviditeten og igjennom mange år alene med Sander. Hun har alltid vært der for meg og for Sander, og jeg vet hun elsker han masse, selv om hun bor litt langt unna:)

Jeg får ta litt bilder i dag, og spørre om lov til å legge de ut her. Det kommer 52 mennesker til kake – det er til og med flere enn hos meg i dåpen (vi var 70 inviterte og 40 deltok), men det blir nok litt mer organisert nå kjenner jeg søstra mi:) Vi hadde åpent hus og stormende jubel, hvor folk var fordelt på 3-4 forskjellige steder i huset og sitte og jeg sprang rundt som en strikkball med hjemmelaget grønnsakslapskaus og masse, masse, masse kaker! Hahaha, husker det som det var i går! Og i dag kommer gutten min som 5 åring og har både hatt og slips og stilig skjorte:) Store gutten!

Nei, nå må jeg komme i gang med kaka jeg skal bake! Heldigvis er ikke dåpen før 13. Passer perfekt! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s