Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Inspirator!

I går var en fantastisk dag! Fikk ikke tatt bilder… dumt. Men i alle fall, jeg var med på noe spennende i går! Har så vidt hørt om det før, men aldri deltatt – nemlig Inspirator Forum! Hørt om det? Det er en gratis mini-konferanse med mål om inspirasjon og motivasjon. Morro altså! Dro med meg Reidun og ble en av de over 700 menneskene som deltok!

Jeg hadde heldigvis dratt tidligere, så jeg sto helt først i køen og fikk gå inn før den 300 meter lange køen sto utenfor! Og hadde fått hentet skiltet (vi hadde navneskilt) til Reidun, så når hun kom så kunne vi gå rett inn. Veldig bra!

Jeg trodde jeg skulle møte bare coacher og alternative folk, men jeg må si vi faktisk var i undertall! De spurte om det var noen coacher i salen, og da var det faktisk kanskje bare 10 prosent eller noe som rakk opp hånden. Jeg møtte en som jobbet med regnskap blant annet! Ja, jeg prater med alle jeg vettu:) Og så møtte jeg jo selvfølgelig noen kjente da. Et par fikk jeg snakket med, et par så jeg bare på avstand. Folk jeg så forrige uke og folk jeg ikke har sett på mange år. Fantastisk morro!

I går var det da 3 foredragsholdere. Bjørn Thorbjørnsen, forhenværende prest, nå kunster og foredragsholder, snakket om sin opplevelse av å gå fra å være prest, gjennom en depresjon, til å finne seg selv og leve og være tro mot seg selv. Fantastisk morsom fyr!

Se på dette bildet a: KORALL, av Bjørn Thorbjørnsen. Til salgs her:

Så var det et kort innlegg av forfatteren av Tirsdagsbrevet – verdt å få med seg!

Til slutt, rett før jeg hadde tenkt til å gå (klokken var faktisk 2200) – entret Jon Schau scenen. For en fantastisk foredragsholder! Han kan det med å bruke kroppen sin for å få folk til å le altså. Men det var mange ganger vi ikke lo også – han fortalte nemlig den gripende historien om når han ble erklært død 2 ganger på en uke. Ikke gripende i den forsand at han fortalte om familien sin og hva de gikk gjennom: men hva som foregikk inne i han når han opplevde døden. Fantastisk altså! Helt rått! Han fortalte rett og slett hvordan han opplevde å gå fra stadie til stadie og hvordan det føltes i kroppen, hva han så og hva han følte. Helt utrolig! Anbefales på det sterkeste!

Nå skal det holdes mange bra konferanser fremover av Inspirator. Det er noen bra allerede de neste dagene. Dere bør sjekke det ut! Jeg har dessverre ikke nok penger på bedriftskontoen til å delta, men skal absolut gjøre det over jul når vi ikke har gjort så store investeringer! Dette var helt fantastisk! Sjekk ut nettsiden deres for mer informasjon: www.inspirator.no

Sterkt!

 

Bildet er hentet fra inspriator sin hjemmeside

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s