Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Comments 2

Trening!

Dere har sikkert lagt merke til at det ikke har blitt mange innleggene om trening den siste tiden. Det er ikke fordi jeg ikke har trent, men fordi jeg ikke har hatt fokus på det. Jeg har vel ikke vært på treningssentret hele sommeren. Men trent – det har jeg!

Det tar på å flytte og pusse opp hus skjønner du! Å ja, det vet kroppen min alt om! Jeg er ganske sliten etter all kaloriforbrenninga faktisk – og særlig i dag!

I går skulle vi ta siste flyttelasset til mamma. Hun flytter til leiligheten sin i Lommedalen for å bo der ett år for å spare skatten. Hun har nemlig hatt leiligheten i 10-15 år tror jeg, men bare leid den ut, og da må hun skatte av fortjenesten om hun ikke bor der ett år. Det er ingen som kan stoppe henne i å gjøre det sånn, hun gjør det helt etter boka. På å bo der ett år sparer hun noe sånt som 500 000 kr i skat til staten, og det er det verdt!

Så vi kom oss avgårde, sent som alltid, og var bare tre stykker. Leiligheten hennes ligger i 3dje etasje uten heis, og selv om det virket lite, så ble jeg helt gjennomvåt etterhvert. Åttehundre og snørrogførti ganger opp og ned de trappene, i et ganske heftig tempo – vi ville jo bli ferdig – så både jeg og Trond, stefaren min, holdt på å forgå etterhvert. Mamma var nok også ganske sliten, for det gikk litt saktere oppover trappa:) Er nok heldigvis i bedre form enn jeg trodde, for jeg overlevde, selv om Trond utbrøt «oj – det var da voldsomt da!» et par ganger i løpet av kvelden, når jeg kom, rød i annsiktet, fulle begge hendene oppover trappa. Ville bli ferdig ja!

Så dagen i går var i alle fall en ganske heavy treningsøkt mer eller mindre hele dagen. Deilig det, å kjenne at mochaene bare renner av! Jeg føler meg mye bedre i dag enn jeg har gjort på lenge, så det var nok verdt det.

Nå skal det legges til at vi punkterte rett etter at vi kjørte derifra og ble stående en og en halv time før vi kom oss avgårde… Takk NAF for alle mannfolk som passer på oss damer i nød! Så kvelden ble enda lenger, og jeg var ikke i seng før nærmere ett… Heldigvis hadde Sander tante-vakt over natta, så det gikk ikke utover han i alle fall:)

Men trening, det har jeg fått mye av i det siste! Ikke det at jeg tør gå på vekta eller noe sånt altså:) Men jeg er i alle fall frisk og rask i kroppen:) Nå skal jeg løpe og finne Sander! Blogges!

2 Comments

    • Ja, det er litt godt, men rart, å ha hele dette store huset for seg selv litt:) Innflyttningsfest på fredag! Gleder meg! Sees på søndag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s