Hverdag, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Saint Thomas

Jeg har blogget om gutten fra Oslo med det store talentet og det store hjertet før. Han var en fantastisk musikkunstner, og savnet av mange. Nå nærmer det seg 4 år siden han døde, og det blomstrer opp på facebook minner fra hans liv og virke.

Min beste venninne mistet ikke bare en flott kunstner i denne mannen, men også sin bror. Jeg er så stolt over henne hvor sterk hun har vært og er. Jeg kan ikke tenke meg hvordan det ville miste noen av mine søsken. Jeg har tre av dem, og ingen å miste.

I dag våkner jeg opp til at hun har postet denne på veggen sin:

Det er en sang av et band i London som vi ikke kjenner. Men de kjente tydeligvis Saint Thomas. Han var mye i London, så det er ikke umulig at de kjente han personlig, men det kan også hende de bruker han som inspirasjon eller bare rett og slett vil hedr han.

Jeg syns det var skikkelig stilig, og ikke minst en fin sang! Hva syns dere?

This entry was posted in: Hverdag, Psykisk Helse

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s