Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Mindfulness!

Nå er det lunch – men jeg gleder meg mest til det som skjer etter lunch! Da er det tid for Mindfuless meditasjon igjen! Åh, jeg har så godt av det! Hjemme ligger det en CD i posten til meg med guidet mindfulness, som jeg tror jeg trenger når jeg er hjemme. Her får jeg jo litt hjelp av Sigurd, her forteller han oss underveis å ha fokus, men hjemme er det deilig å få litt ekstra hjelp. Skal fortelle dere om CDen når jeg har prøvd den!

Under lunchen her nå føler jeg alle jobber litt med mindfulness eating! Det er et konsept som er veldig spennende! Det handler om å smake ordentlig på maten, og ta seg tid til å kjenne på om man er mett. En i firmaet vårt skal holde kurs i det – forteller dere mer når vi har alt klart! Det er så stille rundt bordet, folk er visst sultne. Vi ler litt og koser oss også, vi har det jo så fint sammen – men det er tydelig at folk har lært noen teknikker; og ikke minst er sultne!

Jeg gleder meg til å bli helt avslappet, helt i tune med meg selv. Mindfulness ruler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s