Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Å være den beste utgaven av meg selv

Det er ikke enkelt! Jeg er deltaker og observatør, og assistent, på kurset hos Sigurd Stubsjøen. Det er intressant å se hva det gjør med meg å være i den rollen jeg er i nå. Og hvor mye jeg gleder meg til å være den som faktisk leder hele kurset! Snart er det min tur!

Jeg føler at jeg må jobbe med meg selv, men at det er på et annet plan enn de som sitter i salen sammen med meg. Jeg ser mer ting på et metanivå; altså et overordnet nivå. Jeg ser hvordan de andre jobber med seg selv, hvordan Sigurd legger opp kurset, hva prosessene er og hvor oppgavene fører hen. Det er veldig spennende! Jeg må jobbe med meg selv som leder – ikke minst ved å ikke la meg skremme av de andre deltakerne:) Mange er langt fremme i sin egen prosess, og noen er ledere av natur. Jeg må være ydmyk over deres prosesser, men allikevel stole på at det jeg gjør er til for å hjelpe dem, at jeg skal styre dem inn på riktig vei når de kanskje er på vei til å skli ut. Hjelpe dem så de får mest ut av kurset. Jeg må bare tørre det! Og være åpen for tilbakemeldinger om det blir noen. Foreløpig føler jeg at det går bra. Men jeg er åpen for evaluering og tilbakemelding!

Det er spennende å se de andre være i sine prosesser. Om de er helt i startgropen, eller om de har kommet lenger – og ikke minst hvis de er på et masternivå og skal hjelpe de andre igjen, så er det spennende å se hvordan mennesker gjør for å bli den beste utgaven av seg selv. Det er så deilig å se hvordan alle er åpne for å jobbe med seg selv, og hvordan de suger til seg kunnskap og metoder. Vi har en veldig fin gruppe med veldig fine mennesker, og vi har rukket å bli så nære at man tør være åpen og dele. Det gjør godt.

Nå er det tre dager igjen, tiden bare flyr! Jeg er glad vi har 4 samlinger til denne høsten, jeg føler det blir enklere å være student da! Når man kan møte alle sammen og jobbe sammen. Jeg kommer nok til å holde kollokvier innimellom, men vi får se hvor ofte. En gang i måneden kanskje sånn at det blir samling ca 2 ganger i mnd. Tenker kanskje det er passe?

Dette er i alle fall veldig spennende! Og jeg utfordrer og oppfordrer alle til å bli med! Jobbe mot å bli en bedre utgave av seg selv er det beste man kan gjøre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s