Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

I dag er dagen!

Nå starter vi kurset Ta kontroll! Jeg skal endelig få se de nye lokalene til NIMU på Skøyen. Gleder meg veldig til det, for de høres kjempefine ut! Takterrasse med utsikt over Oslo høres absolut bra ut!

Og så er det kurs i dag da! Lenge siden siste kurs nå, skal suge til meg alle opplevelser og tanker. Gleder meg veldig til å høre Psykolog Sigurd Stubsjøen, han er absolut best i real life! Blir tatt med i en annen verden nesten vet du når man kommer inn gjennom dørene. Først venter en mastersamling hvor vi skal gjøre oss klare for å veilede de andre som er på practitioner nivå, og så er det herlige 6 timer med intens jobbing med selvutvikling og coaching. Godt å komme i gang igjen!

Blir spennende å møte alle sammen som er med på kurset og utdanningene også. Jeg kjenner ikke alle i høst, så jeg gleder meg veldig til det. Nå må jeg fyke! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s