Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Klar for noe nytt!

I helgen skal jeg på kurs igjen! Det har vært altforlenge siden nå. 5 dagers samling med Sigurd Stubsjøen – det gleder jeg meg veldig til! Selv om jeg allerede har begynt å lese blir det veldig deilig å liksom få ett kick på undervisningsstarten i høst. Det blir gjort om undervisningsformen igjen, og det trekker mye mennesker – så nå er vi ganske mange som studerer ved NIMU. Gleder meg til å møte og jobbe sammen med alle sammen i løpet av høsten!

Den nye undervisningsformen er sånn at vi nå skal møtes 4 helger utover høsten. Det er sånn det kommer til å være fremmover, men nå er det denne 5 dagers samlingen i tillegg! Det er litt luksus! Den var allerede annonsert når de bestemte seg for å endre (til det bedre syns jeg da – det blir lettere å være student), så de må jo holde den. De gjør det med glede altså, og det er godt for oss studenter.

Jeg får se om jeg holder kollokvier utover høsten. Det spørs i alle fall om det blir like ofte som før. Det er klart at det er mer sannsynlig at det blir flere som deltar, ettersom vi er flere nå, og da er det jo enklere for meg å bruke tid på det også – men jeg skal jo holde en del kurs også som inngår som en del av utdanningen min, så jeg må se an litt hva jeg får tid til. Kanskje jeg kan holde en i måneden, og så kan de fikse sin egen de andre ukene, som jeg evt kan delta på om jeg har tid? Hva syns dere?

Jeg er i alle fall klar for noe nytt! Klar for å lære, klar for å jobbe! Tror det blir bra, både med mastersamling og med Ta kontroll samlingen med alle sammen. Spennende rett og slett! Jeg trenger å få igang nerva litt! Rocke ved systemet!

Gleder dere dere også??

Psykolog Sigurd Stubsjøen som holder kursene i Ta kontroll!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s