Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

This is going to be a greate day!

Jeg bare kjenner det på meg! Jeg sto opp først i huset – alle sover, inkludert hun på 5 måneder! Deilig å kjenne roen over tastaturet og kaffekoppen i hånden uten å måtte stresse! Og så fikk jeg tid til å starte dagen med å meditere.

Det er altså så deilig! Bare et par minutter til en halv time om dagen, og jeg er fit for fight! Mindfulness meditasjon, eller også «oppmerksomhets-trening» er genialt. Når forskning faktisk viser at med kun noen minutter per dag gir økt aktivitet i frontalpannelappene – der blant annet tilstands- og impulskontrollen sitter – er det kun denne formen jeg vil bruke. Ja, andre meditasjonsformer er også bra, men det er denne formen jeg har forelsket meg i. Jeg som har så mange tanker i hodet klarer ikke å sitte helt stille og ikke tenke på noen ting. Jeg har prøvd, fordi jeg har godt av å meditere, det vet jeg; for kroppen og hodet mitt stresser mye; men jeg har aldri klart å kunne «humme» eller bare sitte stille i hodet mitt.

Men med Mindfulness stresser kroppen ned automatisk. Det er ikke noe stress på at du SKAL slappe av, du skal bare legge merke til pusten din. Og som resultat av det går ofte pusten roligere, og pulsen går ned. Meditasjonsformen brukes mye til stressreduksjon og det kan jeg skrive under på at fungerer!

Jeg har en veldig god venninne og samarbeidspartner som jobber med Mindfulness. Hun er til og med instruktør utdannet, og skikkelig dyktig. Hun starter nå opp sammen med oss, men har også sitt eget firma som hun kaller Lev-livet. Sjekk ut nettsiden hennes www.lev-livet.com!

Nå får jeg sjekke innom bloggene jeg leser hver dag, og så blir det å komme seg i barnehagen med Sander. Skal til Oslo i dag og legge negler hos verdens beste Kate!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s