Hverdag
Legg igjen en kommentar

Waiting…

Sånn er det når man bare har en sånn «stick» med internett. Husker at jeg syns det fungerte fint når jeg bare hadde den, men nå har jeg vel blitt vant til ordentlig internett, og da går dette veldig tregt. En ting skal Netcom ha da: de lar meg kjøpe bare en måned av gangen, og deres stick fungerer like godt i kjelleren som ute på verandaen. Fornøyd med det altså, men selv Edge er jo litt saktere enn 4 MB…

Så derfor venter jeg. Ikke nødvendigvis på sticken akkurat nå da, men jeg venter på en Relacom mann som skal komme hit klokken åtte. Forferdelig tidlig forresten, men det er noe man må leve med når man skal helst være først på listen:) Åhhhhhh, jeg gleder meg sånn! Trådløst nettverk og rask linje. Det skal bli helt fantastisk!

Da kan jeg sende alle disse mailene med vedlegg jeg har tenkt jeg skulle sende for en stund siden… Skulle jo ha «jobbet» litt, men har utsatt det og utsatt det på grunn av at det tar så fryktelig lang tid på å vente på lastinga når jeg har denne form for internett. Håper da alt funker i dag, så jeg bare kan få gjort det.

Regnskapet ligger også å venter, så nå er det bare å sette i gang dagen! Blogges snart!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s