Hverdag, Selvutvikling
Comments 2

Noen som vet noe om lyd?

Skal lage en CD. En veldig enkel CD forsovidt, men den må vaskes for lyder som ikke hører hjemme der) Pusting og smatting og sånn. Er det noen som vet noe om lyd? Jeg har en regissør venn, og en produsent venn, og de har kanskje noen venner som vet noe om lyd? Eller kanskje noen som kjenner noen her? Har mest sannsynlig tilgang til studio, men om det går an å få til en pakke, er det også intressant! Jeg regner med at sånne mennesker har mye å gjøre, så jeg begynner etterlysningen med en gang jeg – selv om vi ikke helt har hovedstjernene på plass. Kan hende skal vi lage flere CDer, og da har jeg noen av de som skal lese inn, men som sagt: vi jobber med dette i dag!

Sorry at dette blir litt hemmelighetsfullt; men vi driver med bedriftshemmeligheter hihi:) Gleder meg veldig til dette altså! Er det noen som vet noe om lyd?? Påforhånd takk<3

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

2 Comments

  1. Lene Gleisner says

    geir til Eva driver jo å spiller inn cd`er med barneskoler, barnekor osv., hørt med han?? Geir Årmo. Vet ikke hva firmaet hans heter da…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s