Hverdag
Legg igjen en kommentar

Jeg hadde glemt hvordan det var!

Å ha en liten baby! Her sitter jeg med en sutrene liten klut som bæsjer og gulper og holder på, og jeg husker nesten ikke hva jeg skal gjøre:) Blir litt stessa av gråtingen, men jeg vet jeg ikke trenger bli det – men det er stor forskjell på å være mamma og å være tante:)

En så liten baby trenger mye omsorg. Jeg har hørt det at babyer dør om de ikke får kroppskontakt. Jeg tror nå egentlig vi voksne gjør det også. Det er derfor vi koser så mye på ungene våre vettu:) Det er i alle fall en periode (som Sofie er i nå og en stund fremover) de små trenge ekstra mye oppmerksomhet. Hun er nå 5 mnd, og hun sover ikke så mye lenger. Hun bare maser om å sitte på fanget og få oppmerksomhet:) så søt vettu. Men det kjennes i hodet mitt som det er ferdig med egne barn i alle fall:) Trenger ikke flere jeg altså. Begynne på nytt? tror ikke det.

Vi er babyvakter en hel uke. Blir spennende:) Jeg slipper heldigvis å ta henne om natta, jeg har jo Sander på dagen, og ikke minst så har jeg jo startet studiene igjen. Spennende det også! Får snart noen nye bøker jeg kan fortelle dere om!

Nei, nå gråter hun igjen! Blogges! 🙂 (Er veldig glad i henne da, og liker å ha henne på besøk!)

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s