Dagens sitat, Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Klar for andre kursdag!

Det var så gøy i går! Vi koste oss alle sammen tror jeg! Jeg fikk tilbakemeldinger som gjorde at vi endret på et par ting i manus; husk dette er flinke folk! Og sammen lagde vi et fantastisk utkast som alle kommer til å ha bruk for når kursene starter neste måned. Jeg gleder meg sånn! Og tenker at jeg er så utrolig heldig som får jobbe med så dyktige mennesker! Hvem var det som sa:

«My future is so bright, I need sunglasses!»

Som sagt; jeg gleder meg! Vi brukte en del tid på å snakke om akkurat fremtiden, for disse fire er de som i utgangspunktet kommer til å være «key-people» i det nye firmaet. I’m so blessed! I dag kommer de tilbake for siste og avgjørende dag på kurset. Jeg som har laget kurset og holdt disse kursene i en år-rekke kjenner på meg at disse menneskene kommer til å gjøre det kjempebra!

Nå ramler folk inn døra her! Dette blir en kjempedag!!! Wohhhhoooooooooo!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s