Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Drømmer

Drømmer kan være så virkelige! Særlig de man drømmer rett før man våkner opp! Det sitter fast i hele kroppen, følelser som ikke vil gi slipp. Jeg sitter her med en følelse av tomhet, av kjærlighet, av lengsel for noe som aldri kan bli virkelighet. En veldig merkelig tom følelse i sjelen. Rett og slett ett hull.

Gode følelser, som allikevel gjør så vondt at du har lyst til å gråte. Og så går de over. Etterhvert. Man glemmer kanskje ikke hva man drømte om, men man glemmer hvordan det føltes. Hvordan det rev og slet i sjelen din, i tankene dine, i underbevisstheten og bevisstheten. Hvordan det kjennes når man så gjerne skulle ha opplevd dette i virkeligheten, men vet man ikke kan.

Drømmer kan være fantastiske, men de kan også være forferdelige. Jeg brukte å våkne opp av at jeg gråt før. Våknet av en sår, sår følelse, som om noen hadde slått meg i magen. Jeg vet akkurat hvorfor jeg gråt, og det var det samme temaet hver gang. Jeg gjør ikke det lenger, jeg våkner ikke av at jeg gråter. Jeg har vært god på å bearbeide tankene som hadde ledet til at jeg drømte disse drømmene. Som jeg sa her om dagen, så er jo drømmer gjerne tanker som underbevisstheten jobber med å fordøye. Plassere liksom.

Jeg vet jeg har gjort det før. Jeg har jobbet hardt med meg selv, og sett resultatene. Denne gangen her er det mye annet som skal jobbes med, og selv om det kanskje er et problem uten løsning, betyr ikke det at jeg ikke klarer å bearbeide tankene slik at det blir enklere å takle dem og jeg ikke lenger trenger å våkne opp og føle meg så godt og dårlig på en gang. Så forvirra, så rar. Jeg er klar for det!

Så da begynner vi dagen med en mindfullness meditasjon – det hjelper på mange forskjellige måter! Takk for at du leser<3

 

 

 

 

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s