Hverdag, Selvutvikling
Comments 2

Stressa i hele natt!

Når jeg blir stressa – først og fremst før jeg skal ut og reise, men også før noe viktig – drømmer jeg veldig stressende drømmer. Det er spesielt en drøm som går igjen: at jeg skal ut og reise utenlands, og så må jeg stresse for å rekke flyet, og jeg er alltid for sen. Alle som kjenner meg vet at jeg er stressa når det gjelder å komme seg til flyet når jeg er ute og reiser, og er gjerne på flyplassen altfor tidlig, og sitter også gjerne ved siden av gaten mye før jeg trenger. Livredd for å komme for sent. Det er jo ford jeg har kommet nesten for sent til et fly en gang i tiden – et fly det ville kostet meg ca 10 000 å ta om jeg mistet det; og det har nok satt seg godt inne i ryggmargen. Jeg har også nesten kommet for sent til en eksamen en gang, og alle vet at om du ikke kommer innen 30 min etter det har startet, får du ikke ta eksamen, og da… Ja, du skjønner:) Jeg må jobbe mye med meg selv de dagene jeg skal noe spesielt, for å roe meg om natten.  

Nå har det blitt litt sånn som sagt at det er ikke bare når jeg skal ut og reise jeg har disse drømmene, det er også før noe viktig, noe jeg må gjøre før jeg skal være klar også videre. Når jeg skal ha kurs blir jeg ofte stressa om natta – selv om jeg ikke er så stressa om dagen! Merkelig hvordan underbevisstheten din jobber med ting når du sover! Det er viktig å sove godt også de dagene du skal noe, prestere noe, og jeg vet jeg må jobbe med tankene mine for å styrke følelsen av ro også i underbevisstheten.

Noen prøver å tyde drømmer. Jeg tror jeg har tydet mitt godt nok når jeg mener det er akkurat dette at jeg jobber for å gjøre meg klar til noe, og at jeg har ting jeg vet jeg ikke er ferdig med enda, og dermed stresser det meg. Nå er det bare denne dagen igjen før folk kommer på kurs i helgen, og jeg må fikse hele huset mitt. Rydde og vaske, kjøpe inn forfriskninger til kurset, og ellers legge siste toutch på kurset i seg selv. Ikke minst kommer faren til Sander og henter han i dag, og jeg har ikke pakket ferdig klærne hans, og tantebarnet mitt Sofie kommer for å være sammen med meg og mormoren sin i en hel uke! Det gleder vi oss til, men det er klart det er mye å tenke på i den forstand også.

Når alt dette kom sammen i hjernen min i natt ble det dermed en ganske stressende natt. Drømte om og om igjen at jeg hadde dårlig tid til flyet, og at jeg ikke kom til å rekke det. Våknet til og med av at jeg drømte at jeg var tørst – og da er du ganske tørst altså! Heldigvis fikk jeg sove litt ekstra i dag allikevel, ettersom Sander sov litt lenger enn vanlig!

I lys av alt som skjer oppi hodet tror jeg at jeg nå kan ha godt av litt Mindfullness meditasjon. Jeg bruker det for å sortere tanker, roe kroppen og ikke minst styrke impulskontrollen min – noe man jo trenger i alle deler av livet sitt. Det fungerer veldig godt for meg; og nå som jeg har fått samarbeid med ei som har utdannelse som instruktør i Mindfullness, regner jeg med at jeg kommer til å lære enda mer av alle ting man kan bruke denne herlige meditasjonsformen til! Gleder meg!

Så nå setter jeg av en halvtime til meg selv! Og gjør meg klar til dagen! Blogges!

Bildet er hentet fra mindfullness meditation Toronto

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s