Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Kontor-ting

I går holdt vi på til de sene nattetimer med å fikse kontorene våre i underetasjen. Etter en dag på kontoret i bare pappesker var det godt å komme litt på plass. Siden det er nede er jeg litt redd for at den litt rå luften der nede skal påvirke bøkene våre, så har gått til anskaffelse av flotte gjennomsiktige bokser til å oppevare dem i. Ser veldig kult ut der nede nå faktisk! Glad!

Litt igjen i dag, så ser kontoret ut som det skal. I alle fall så godt som det kan nå før jeg får inn alle de pultene jeg skal ha. Ja, det er stort skjønner du! Og må ha noe å sette printere på og sånn. Tar meg vel en tur innom Ikea en dag tenker jeg, men denne uken må jeg bare konsentrere meg om kurset i helgen. Det er derfor det er fint å få kontoret på plass også! Deilig å «gå på jobb» 🙂 I dag skal jeg sette de siste tingene på plass, så er det printing av CDer og manus til de som kommer. Gleder meg veldig til helgen altså! Skal bli så godt å komme i gang igjen!

Jeg fant frem noen gode bøker der nede i går også, som jeg vil dele med dere etterhvert som jeg får lest dem. Spennende temaer! Gleder meg til det også jeg!

Nå skal jeg kjøre Sander i barnehagen! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s