Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Røyking, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Instruktørkurs!

Nå begynner kurset å ta form! Det er veldig gøy å lage kurs for andre syns jeg! Vanskelig, men gøy! Hvordan lærer man fra seg ting man liksom bare har inne i margen fordi man har gjort det så mange ganger??

Nå har jeg laget outlinen for det jeg skal si og gjøre på kurset. Har funnet måter jeg skal inspirere de andre til å hjelpe andre. DET er gøy å tenke på! Sånn kan jeg nå så mange flere – hjelpe så mange fler! Det er sånn jeg tenker når jeg i prinsippet gir bort penger nå til høsten:) Jeg har nemlig laget masse avtaler for kurs, og så gir jeg oppdragene til instruktørene mine. Gull!

I dag skal jeg sette meg ned å lage manuset som de skal få. Uff, det blir ikke bare enkelt. Som sagt har jeg liksom bare et stikkordsbasert manus jeg følger selv: men nå må jeg jo skrive det helt ut, så folk kan i alle fall se hva jeg sier! De skal jo få si det med egne ord etterhver som de føler seg trygge på det; men de må jo starte et sted:)

Jeg tror deltakerne mine gleder seg til helgen. Det er fire jeg har plukket ut som jeg vil jobbe med. Herlige og flinke mennesker! Disse skal selvfølgelig være en del av planene våre fremmover (som er veldig veldig spennende – følg med!), n0e jeg ser frem til! Gleder meg masse – her skal det hjelpes og tjenes penger:)

For dere som er mer nyfikne på å gjøre noe sammen med oss i denne forstanden – ta kontakt med meg på tlf91398525! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s