Hverdag
Legg igjen en kommentar

Mobbing!

Jeg ser det er flere på facebook og Twitter som setter lys på mobbing i skolen på grunn av skolestart. Det er små barn som begynner nå, og det er viktig for ALLE å passe ekstra godt på. Man vet egentlig aldri hvilke barn som kan bli mobbet, og ikke alltid grunnen til det. Det er absolutt ikke lett å forberede seg på, hverken for å unngå eller minske etterdønningene av.

Min begynner jo på skolen neste år, og det er mange ting jeg tenker på. Blant annet dette med klær. Jeg har i alle fall ikke foreløpig råd til å kle ungen min i designerklær. Dagen for det kommer nok sikkert, men allerede nå har han begynt å måtte tenke godt igjennom hva han har på seg. Og det syns jeg er altfor tidlig! Jeg vet jo ikke om det også er sånn på skolen her oppe, men i barnehagen har det vært sånn i alle fall i et halvt år eller mer at han ikke kan ha på seg hva som helst. Han sier han må ha på seg kul genser. Og kul bukse. Det er veldig få joggebukser han vil ha på seg i barnehagen, men om den er «yo-yo» så er det greit. Det vil altså si den er baggy og kul…

Jeg tenker på hvor grusomme barn kan være mot hverandre, og jeg gruer meg faktisk til hverdagene på skolen. Om dette utvikler seg, kan man jo umulig vite hvordan man skal takle det? Om det blir din unge liksom. Fælt altså.

Derfor vil jeg også oppfordre alle, både store og små, å stå opp for de som blir mobbet – eller i det hele tatt ser ut til å ikke ha det like lett. Ikke minst i skolen. Tenk på de søte små 6åringene som er på vei til å møte sin store dag på skolen – og gi alle mulighet til å få en fantastisk opplevelse! Bland deg inn om det er noe som ikke stemmer! Bry deg!

Takk ❤

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s