Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling
Comment 1

Har sniki meg unna!

Hehe, i dag er jeg ganske sleip. Har sniki meg unna å ta et flyttelass, med begrunnelse at Sander trenger hjelp her hjemme før han blir henta kl 11. Ja, han gjør jo det, og jeg skal støvsuge og vaske litt klær, og ikke minst bade han og sånn – men jeg kjenner meg ganske heldig når jeg får tid til å sitte her og drikke kaffe og henge på Twitter når de andre er borte i huset og pakker. Hihi:)

Nå har vi flyttet HVER dag i 9 dager. 9 DAGER! Dette tar jo aldri slutt. For min del må det ta slutt på mandag senest! Jeg har kurs allerede neste helg, og etter det går det slag i slag, så jeg har i alle fall ikke mulighet til å holde på hver dag, hele dagen lenger. Tante er her til tirsdag, så vi kan jo i alle fall holde på de neste dagene for fullt. Jeg må få kontoret mitt opp og stå i alle fall.

I dag rekker vi bare ett lass (ja, jeg skal bort og hjelpe til litt mer etterpå da…). Det er jo familietreff i dag. Eller egentlig heter det vel søskentreff. Etter at mormor døde (som faktisk er 22 år siden i år fant vi ut), så har mamma og de 3 søsknene hennes byttet på hvert år å holde en samling i august. Det går etter rekkefølge, og starter med den eldste. Og det er dit vi skal i kveld. Nydelig terasse leilighet rett ved vannet på Slemmestad. Mmmmmm, gleder meg til et glass vin eller tre i solen:)

Om det er noen som kan danse en sol-dans de neste dagene så passer det meg forresten bra, for selv om det blir sol i dag, og det er helt fantastisk – så skal det visst regne de neste dagene, og da er det litt vanskelig å kjøre flyttelass. I alle fall med åpen henger. Så vi trenger noen gode sol-tanker!

Da må jeg nok nesten komme meg i gang. Har ikke så veldig lyst kjenner jeg, men det er jo faktisk ikke så lenge til pappan hans kommer og henter han. Wups… Jadda, jadda, jeg hopper ut av sofaen nå! 🙂

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s