Hverdag
Comments 3

Her kommer det seg!

Ja, jeg vet at det er oppussing og flyting som står i hodet mitt:) Det bærer bloggen helt klart preg av! Jeg skal skrive mer om noe annet snart også altså – det lover jeg:)

Men nå fikk jeg tatt et par bilder av rommet mitt; det begynner å bli fint! Fargen på veggen ble faktisk blå – og veldig fin blå også! I dag henter jeg senga mi; så da kan vi sove oppe begge to. Det gleder Sander seg veldig til – han har nemlig sovet på sitt eget rom i natt. Det er så godt å se at han trives her. Han har fått god kontakt med naboungene også. De leker i timesvis ute i hagen dems; Sander bare løper bort, og så koser de seg sammen. Sendte en melding til naboen i går og spurte om det var greit at han kom sånn uten oss; helt greit: hun hadde ikke merket at han kom en gang. Sånn skal det være! Håper de kan like hverandre i alle år fremmover og bli gode, gode venner! Åh, det gleder mammahjertet mitt<3

Her er fargen på veggen, helt klar:

Legg merke til gulvet! Det har jeg malt lyst. Det ble kjempefint syns jeg!

Og i dette geniale skapet blir det ikke bare en hylle, men flere etterhvert – og jeg skal endelig få mitt etterlengtete sko skap! Jeg har lenge syntes synd på de fine skoene mine som ble klemt borti hverandre og mistet formen i en felles kurv. Nå gleder jeg meg til å bygge opp hverdens beste oppevaringssted for dem!

 

Elsker dette huset!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s