Hverdag
Comments 3

Her kommer det seg!

Ja, jeg vet at det er oppussing og flyting som står i hodet mitt:) Det bærer bloggen helt klart preg av! Jeg skal skrive mer om noe annet snart også altså – det lover jeg:)

Men nå fikk jeg tatt et par bilder av rommet mitt; det begynner å bli fint! Fargen på veggen ble faktisk blå – og veldig fin blå også! I dag henter jeg senga mi; så da kan vi sove oppe begge to. Det gleder Sander seg veldig til – han har nemlig sovet på sitt eget rom i natt. Det er så godt å se at han trives her. Han har fått god kontakt med naboungene også. De leker i timesvis ute i hagen dems; Sander bare løper bort, og så koser de seg sammen. Sendte en melding til naboen i går og spurte om det var greit at han kom sånn uten oss; helt greit: hun hadde ikke merket at han kom en gang. Sånn skal det være! Håper de kan like hverandre i alle år fremmover og bli gode, gode venner! Åh, det gleder mammahjertet mitt<3

Her er fargen på veggen, helt klar:

Legg merke til gulvet! Det har jeg malt lyst. Det ble kjempefint syns jeg!

Og i dette geniale skapet blir det ikke bare en hylle, men flere etterhvert – og jeg skal endelig få mitt etterlengtete sko skap! Jeg har lenge syntes synd på de fine skoene mine som ble klemt borti hverandre og mistet formen i en felles kurv. Nå gleder jeg meg til å bygge opp hverdens beste oppevaringssted for dem!

 

Elsker dette huset!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s