Hverdag
Legg igjen en kommentar

Du vet du er avhengig når..

når du setter deg inn på et rom med gardinene for når solen skinner ute og verden smiler mot deg over fjorden. Da vet du at du er avhengig av PC og internett:) Har bare en liten stund her før jeg må komme i gang med dagens gjøremål, og da prioriterer jeg kaffen foran PCen heller enn ute på verandaen:) Kan bli endringer der etterhvert altså! Men i dag vet jeg at jeg skal være borte fra den så lenge, så da måtte jeg bare si ifra at jeg lever!

Flyttingen gikk bra i går, vi var så effektive at fy! Bare to problemer: gulvet nede ble litt stygt, for det kom med noen steiner inn; og det ble meste mamma sine ting som ble flyttet…. Kjedelig men allikevel bra, ettersom det var meste møbler som vi trengte store, sterke menn til, mine ting klarer vi jo selv. Og folk er vel villige til å komme noen timer en gang senere og? Særlig siden vi ikke holdt på så lenge faktisk:) Var litt deilig det og!

Så nå har vi masse å rydde på plass. Det blir dagens oppgave! Skal prøve å laste opp noen bilder senere, om ikke dette internettet er for tregt. Snakkes!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s