Hverdag
Legg igjen en kommentar

Den store flyttedagen!

Ja, da er den her – den store flyttedagen! Om det er noen som føler trangen til å komme å hjelpe til er de hjertelig velkomne! Jeg må bare si på forhånd takk til de som allerede har «meldt seg på». Dette går fort unna vettu…. Sander skal jo hentes i bursdag her oppe kl tre, så det er bare å henge i…

De andre kommer i ti tiden, så jeg har litt tid til å gjøre ting klart. Blant annet så er jo det meste ikke pakket her. Tror du jeg klarer det på 45 min?? Vel, jeg satser på at det går bra med litt sånn halvveis pakking; det er jo bare et halvt minutt å kjøre. Går sikkert bra eller?? Stefaren min kommer til å rive seg i håret, men han burde vel være vant til dette nå:) Har flyttet noen ganger i mitt liv, og han har vel vært med på alle. Både tur og retur. Jeg prøvde å begynne å telle i går, men det var helt umulig. Tror ikke han har tellingen heller.

Men jeg følte selv i går mens jeg holdt på å legge ting på plass at det er i det nye huset jeg hører hjemme. Det er en deilig følelse jeg ikke har kjent på lenge. Jeg hadde litt av den følelsen i Øvre Eikervei; og jeg har sagt mange ganger at om den leiligheten hadde ligget på Åskollen, hadde vi blitt boende i evig tid (eller i alle fall til det ikke var plass til oss på 50 kvadrat lenger). I dag har jeg 75 kvadrat og boltre meg på, og selv om jeg skulle ønske at jeg kunne hatt hele huset for meg selv (det er jo drømmen); så er det selvfølgelig helt umulig; 5 mill er langt over mitt budsjett! Men min leilighet til 2,1 mill er akkurat passe!

Jeg føler at nå kan jeg puste ut. Nå har jeg kommet hjem. Vi bor på Åskollen, og Sander kommer inn på riktig skole. Jeg er i nærheten av både mine gode venner, og hans. Dette er det jeg har ønsket meg, håpet på og villet i så mange år. Helt siden jeg gikk tur her oppe med Sander i vogna, bare noen måneder gammel, har jeg vært helt sikker på at det var her jeg ville være. At jeg ikke har endt opp her for lenge siden er en helt annen historie, men nå har jeg i alle fall funnet hjem. Og det er et mye bedre hjem enn det jeg ville ha endt opp med alene her oppe. Ja, jeg ser den fine eiendommen som jeg skulle ha kjøpt for fire år siden, men den har ikke på langt nær samme hage, samme plassering, og ikke minst; den har omtrent ikke utsikt. DET har jeg nå! Whohooooooo! Jeg gleder meg SÅNN til å sitte på verandaen min og drikke kaffe og se utover. Jeg har verdens beste veranda!

Jeg skal jo bo i hele huset i ett år alene. Mamma må bo i den andre leiligheten sin i ett år for å unngå skatt (og det skjønner jeg: det er snakk om 500 000 til staten, og det er det vel ingen som bare vil gi bort – dustete regler!), og derfor har jeg hele huset til disposisjon. En deilig tanke! Ettersom mamma ikke enda har begynt å pusse opp er jo ikke stuen så nydelig da, bare fordi jeg ikke liker fargene på veggene altså, ellers er alt fint. Jeg har pusset opp våre soverom, og det er alt jeg skal gjøre nå, for nå trenger jeg jo ikke stuen min og eget kjøkken der oppe enda. Som sagt skal jeg aldri ta i en malingsbørste igjen – derfor må jeg også vente med stua litt, for jeg må spare opp penger til å få noen andre til å gjøre det! Men bare vent; til neste år er alt klart, og da kan jeg skikkelig falle til ro! Gleder meg!

Jeg føler meg endelig hjemme; endelig har jeg funnet roen et sted; og jeg vet at her blir jeg boende. Jeg har mange planer for både huset som helhet og min egen del, men det kommer etterhvert. Jeg syns det er kjempedeilig å kjenne at etter jeg gjorde meg ferdig med soverrommene er jeg liksom tilfredst med å leve der også – det haster ikke med noe annet oppussing. Det tar jeg bare etterhvert. Nå er alt slik at jeg kan leve godt der en god stund før jeg trenger å gjøre noe. Åh, det skal bli så deilig å flytte inn!

Så nå er det bare å sette i gang! Oj, se på klokka – nå er det plutselig bare 30 min til de kommer! Ups; sette i gang nå! Hurra!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s