Hverdag
Legg igjen en kommentar

Stakkars fugl!

Jeg våknet til litt bråk i vinduskarmen min litt før åtte. Skjønte veldig lite, men hørte katta mase litt. Så hoppet hun ned fra vinduskarmen med en liten fugl i munnen! Syke tid! Hvor kom det jaktinstiktet fra liksom? Hun har begynt å være mer og mer ute, og her om dagen jagde hun bort en annen katt, noe hun aldri ville gjort før da hadde hun bare gjemt seg – men allikevel! Og jeg skjønner ikke hvordan hun fikk det til heller – vinduet sto bare på glipp. Merkelig!

Hun løp rett inn til mamma for å vise den frem da. Stolt liten pus! Og så lekte hun med den i gangen i ti minutter! Stakkars fugl! Når den ikke ville fly (den var veldig redd sikkert!), dyttet hun borti den og fikk den til å røre seg. Veldig synd på den lille fuglen altså! Jeg var redd for at hun bare skulle leke med den, for jeg tenkte hun ikke hadde det i seg å spise den opp – men den gikk ned med fjær og alt! Syke, syke, syke tid! Utrolig altså!

Syns synd på den lille fuglen altså! Hun var så liten, så redd! Men var bra at katta i alle fall til slutt drepte henne da, stakkars liten. Mamma prøvde å få dem til ål komme seg ut, men da hadde fuglen allerede blitt så skadet, at det var bedre å la katta gjøre det ferdig. Hun spiste ikke alt da, så mamma måtte kaste resten i matavfallet… Uffameg!

Synd, men tenk på dette: «ingen spurv skal falle til jorden…» Håper den har det bedre nå:)

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s