Hverdag
Legg igjen en kommentar

ALdri mer!

Jeg skal aldri mer male! Aldri aldri aldri. Altså utenom i morgen da… I morgen er det bare gulvene, og det går forhåpentligvis ganske fort. I dag har jeg holdt på i 9 timer i strekk, og det er IKKE gøy! Når man bruker 2 timer på pirkingen rundt lister og sånn så er det bare slitsomt.

Jeg skal jo pusse opp stua også. Og kanskje mer i huset etterhvert. Men jeg skal ikke gjøre det alene. Kommer ikke på tale! Hvorfor skulle jeg gjøre det, når jeg har så utrolig mange snekkere og malere rundt meg, så hvorfor skulle jeg gjøre det selv. Vil heller betale noen for å gjøre det. Sliten nå!

Her er bildene fra rommet mitt da, det blir fint, men jeg er ikke helt overbevist om fargen. Trodde den var mer blå. Tenk den heter «KLASSISK BLÅ». Syns nesten den ser mer grå ut jeg. Men det blir sikkert fint når jeg får opp litt bilder og sånn:

 

 

Det skal bli super deilig å bli ferdig etter i morgen. Da kan jeg flytte inn. Gleder meg masse masse!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s