Hverdag
Legg igjen en kommentar

Alt ender!

Åh, fantastisk! Endelig har jeg også kommet meg på kino og sett den siste Harry Potter filmen! Etter 7 filmer på rad de siste tre dagene, dro vi på 3D utgaven i går kveld. Det er første gangen jeg har sett 3D, og var vel litt skeptisk, men det var helt fantastisk! Og filmen i seg selv var også helt fantastisk! Det mest utrolige jeg har sett på lenge! En perfekt avslutning! Nå er det bare å begynne å lese bøkene:)

Hva syns dere? Fornøyd med avsluttningen?

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s