Hverdag
Legg igjen en kommentar

1. dag i barnehagen

Vel, ikke helt første, gutten har jo gått der siden han var 9 mnd – men første dag etter ferien, og første dag på stor avdeling!Jeg angret så på at jeg ikke hadde med kameraet når jeg så han løpe mot inngangen til den nye avdelingen og rope » jeg gleder meg så mye!». En god opplevelse for en mor som har det kjæreste hun har i barnehagen mesteparten av uken:)

Jeg fikk vært der litt sammen med han da, det var ikke noen av de best kjente vennene der, så han var litt forsiktig. Ny avdeling, og ikke minst så er det jo en måned siden han var der i det hele tatt:) Trengte litt tid bare. Men når jeg skulle gå var det helt greit, ett par ekstra klemmer bare, så gikk han tilbake på sin nye plass ved bordet på den nye avdelingen.

Store gutten min! Bare ett år igjen til han begynner på skole! Det er helt utrolig! Tiden går så alt for fort. Merkelig egentlig, hvor har tiden blitt av? Man skulle jo ønske man hadde hatt mer tid sammen, men samtidig vet jeg jo at jeg må ha tid til å få litt penger til mat hjemme, og jeg vet også det at jeg og Sander hadde gått hverandre på nervene begge to om vi skulle ha vært hjemme hele tiden sammen. Ikke skjønner jeg hvordan de gjorde det før, når ungene var hjemme til de begynnte på skolen:) Jeg er glad i gutten min altså, men han trenger mer opplegg i hverdagen enn det jeg klarer å gi han:) Barnehagen er perfekt! Og derfor er det fantastisk at han klarer seg så bra der. Tusen takk for at dere er dere der oppe! Tusen takk for at dere gjorde denne dagen perfekt!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s