Hverdag
Legg igjen en kommentar

Bortenfor og hjem igjen!

Kommet hjem! Lang tur, veldig sliten. Jeg skal aldri dra på det første flyet igjen, ikke verdt det!

Godt å komme hjem til:

Jeg har faktisk savnet kaffen fra Stockfleths! Det fins ikke maken. Og jeg som gledet meg sånn til Starbucks – men den kan faktisk ikke måle seg, nå som jeg har blitt vant tid mocha med ekte Valhrona sjokolade! Fantastisk!

Både godt og vondt å komme hjem til. Godt fordi jeg fikk lagt ned en blomst selv, og følt tilhørigheten som jeg har savnet litt, vondt fordi – vel dere skjønner:

 

 

Men det var deilig å komme hjem til 29 grader og sol! Og ikke minst: det nye huset! Jaaaaaaa, vi fikk nøkkelen fredag! Og satte i gang med en gang! Fredag ble det meste pakking fra det gamle huset for at vi kunne bo litt i det nye, og så ble det kos på verandaen. Måtte jo ha champis for overtakelsen også!

Det er helt fantastisk det nye huset! Men det tar litt på å pusse opp:) Det er visst lenge siden jeg malte gitt. Fant ut i går at det faktisk er fire år siden! Og da var jeg jo litt yngre og ikke så sliten i kroppen. Sitter her med verk i alle muskler og ledd haha!

Jeg skal bort og male litt nå. Skal jo bare ta soverrommene våre nå før vi flytter ordentlig inn (forhåpentligvis til helgen allerede), men det er mye som skal gjøres der… Faktisk alle flater. Uff, slitsomt. Men verdt det! Gleder meg til det blir ferdig!

Skal vise dere noen bilder senere – for nå kan dere nyte utsikten:

 

(bare så det er sagt: dette er en vimpel – den skal ikke stå på halv stang, det er det bare flagg som skal)

 

Vi blogges snart! Har ikke internett i huset enda, men det er bestillt, forhåpentligvis kommer det snart! Ha en flott dag i solen!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s