Hverdag
Legg igjen en kommentar

Den andre store turistdagen!

Da drar vi snart! Har en overaskelse til dere – kommer bilder senere i dag!

Buckingham Palace står på plakaten i dag. Surra masse for å få tak i billetter, for tenkte jeg ikke ville stå i laaaaaang kø igjen, slik jeg måtte når jeg var på London Eye, men det blir spennende om forhåndsbestillt billett har noe å si for når jeg kommer meg inn. Det er sommeråpning der nå, og masse fine utstillinger. Det som gjorde avgjørelsen for meg var utstillingen av denne:

Kjolen til Kate Middelton! Gleder meg masse – det er litt jentegreie:) Forhåpentligvis får jeg tatt noen bilder! Ønsk meg lykke til!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s