Hverdag
Legg igjen en kommentar

Brighton next!

Litt sent oppe, men klar til avreise! Vi tar oss like godt en liten tur til Brighton i dag! Vi skal besoke Cheryl, venninnen til Aina, og ikke minst kose oss i sola! Det blir digg med stranda i dag kjenner jeg.

I gar gikk vi oss en tur i byen, og endte opp nede ved vannet. Fantastisk liten ga tur nede pa strandpromenaden. Det er sa spennende a se alle de forskjellige menneskene som vandrer rundt her i London. Det er alt fra folk i joggebukse pa restaurant, til skatere og moteikoner. Her er det virkelig alt! Vi satte oss ned pa Stata, en italiensk kjederestaurant med kjempegod mat og ikke altfor dyr pris. Passer meg perfekt!

En flaske rosevin senere, og bade nydelige crosinis, stuffede chili og svinefilet med bacon til mat, turslet vi bortover i den klare kvelden. London Eye og Big Ben er sa fantastisk nydelige i morket, og med Big Ben ringende i bakgrunnen trippet vi ned mot undergrunden.

Jeg skal komme meg opp i London Eye en av dagene, det sa ikke sa skummelt ut som jeg hadde trodd: de er kjempestore og solide de man sitter i (Aina sier man kan gifte seg i en og ha opptil 40 gjester!), sa jeg er klar jeg. Skal jo vaere litt turist mens jeg er her!

Men i dag gar turen til solfyllte Brighton. Jeg mener at det kanskje var her jeg var pa sprakreise for 17 ar siden? Eller var det et annet sted, og sa var vi bare innom pa besok en dag? Det finner jeg sikkert ut nar jeg kommer ned dit. Ting har sikkert ikke forandret seg sa mye! Dette kommer jo ogsa med pa lista om a gjore andre ting enn bare ga i Oxford Street:) Gleder meg!

Skal legge inn noen bilder senere i dag, bade fra byturen i gar kveld og turen var i dag! See you!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s