Hverdag
Legg igjen en kommentar

Terror i Norge

Dette er helt på trynet! Jeg var selv parkert på Youngstorget i går, og reiste heldgvis bare 30 min tidligere før det smalt. Vannvittig englevakt! Jeg takker min Gud og høyere makter om at Sander ikke mistet mamman sin i går – og at min verdens vakreste sønn og alle mine nærmeste er i god behold.

Tenk at mannen som har gjort det er Norsk. Og at han er like gammel som meg! Det er helt sinnsykt! Helt uvirkelig! Folk er jo gale!

Tenker på alle som mistet mennesker i dag! Særlig de som mistet barna sine! Ta vare på hverandre! ❤

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s