Hverdag
Legg igjen en kommentar

Maskingevær på Rygge flyplass

Får helt frysninger på ryggen! Ikke minst fordi man vet at han gærningen var utkledd som politi og skjøt med maskingevær. Jeg må ikke gi inn for frykten, og heller føle meg trygg når jeg står i rulletrappa oppover med politiet trygt inntil meg med store pistoler og maskingevær. Helt uvirkelig!

Han ene gikk og vandret ut og inn i security. Tror du det pep på han eller? Ulte som besatt. Merkelig opplevelse.

Folk her er nervøse. En mann som skulle sette seg ned ved bordet ved siden av meg gikk bort til nabobordet og spurte om bagen som sto litt fra noen gutter som satt der var dems. Ingen tar noen sjanser nå. Han sukket lettet og kom med en liten kommentar om trygghet når guttene nikket bekreftede. Han hadde barn med seg. Jeg passet på å gi han et godt smil, som takk for at han passer på.

Jeg kjenner tårene presser på for foreldrene som har mistet sine barn på Utøya. Minst 80 drepte, og med forventning om økning i antallet. Det er helt uvirkelig. Jeg ser for meg mødre som knekker sammen i gråt, og fedre som stivner til som statuer. Foreldre som har mistet sine barn. Barn som har mistet livet. Dette er bare tragisk.

Jeg vil ikke gi inn for frykten. Jeg vil ikke gi inn for hatet, og la det befeste seg i mitt hjerte. Jeg vil ikke la denne personen, og eventuelle bakmenn la meg vandre i frykt. Men jeg kjenner at jeg i dag er redd i mitt hjerte, ja faktisk i hele kroppen. At jeg skal ut og reise føles både godt og skummelt. Man vet jo aldri, det var bombetrussel mot Gardermoen i går. Samtidig vil jeg langt vekk herifra. Jeg vil bare bort. Eneste som mangler er Sander. Jeg har lyst til å ta han med bort fra dette forferdelige stedet.

Nå må jeg gå til passkontrollen. De roper oss opp og ber oss komme dit, de skal sjekke alle grundig. Det gjør meg lettet.

Ta vare på hverandre i dag og dagene som kommer! Jeg er utrolig glad i alle mine venner og bekjente og alle mine medmennesker i denne forferdelige situasjonen!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s