Hverdag
Legg igjen en kommentar

Stakars dere lesere…

Jeg har vært helt forferdelig på blogging i ferien. Jeg har rett og slett ikke anstrengt meg nok. Jeg ser på statistikken at dere går lei av å gå inn for å se om det har skjedd noe nytt. Folk gir rett og slett opp haha! Jeg ser andre blogger selv om de har reist bort, så jeg må bare beklage! Dette er ikke bra nok! Jeg lover å ta med meg bloggen til London! Og så er jeg tilbake til hverdagen, og da vet dere at det skjer noe igjen helt sikkert! Ikke gi meg opp!

Glad dere fortsatt leser! Tusen takk!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s