Hverdag, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Psykisk syk

Psykisk helse opptar meg. Det er et stort tema, jeg vet det, og det er vanskelig å si noe om bare «psykisk syke» – men det er viktig å sette lys på alle som faller inn under denne gruppen. I min hverdag er dette alltid et tema, og jeg vil gjerne sette lys på hva som kan skje om vi ikke tar de som ønsker hjelp (eller trenger hjelp uten å kanskje ville/kunne innrømme det) på alvor:

I disse dager deler St Thomas Minnefond ut penger til prosjekter som faller inn under psykisk helse. Jeg har selv lest søknadene, og de 9 som nå skal få tilskudd fra fondet er verdige mottagere. Den første utdelingen skjer allerede på Øya festivalen. I denne forbindelse kan du delta gratis på Subscenen 9. august kl 1900. Du kan se mer om minikonserten og utdelingen her.

Min beste venninne, og søster til Thomas skriver på bloggen sin her ett innlegg om brorens død, minnefondet, og utdelingen. Ta dere tid til å lese dette.

Vakre Thomas!

This entry was posted in: Hverdag, Psykisk Helse

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s