Hverdag
Legg igjen en kommentar

Snart London!!

Gleder meg!! Lenge siden! To år for å være nøyaktig. Og 2 avlyste turer… Sorry Aina – men denne gangen kommer jeg!

Denne gangen blir det 6 dager også. Da har vi litt bedre tid. Ikke for det: Aina jobber jo mesteparten av tiden da. Og i London jobber de lenge:) Ikke hjemme før 7 på kvelden. Og da er man jo sliten, så det blir ikke så mye festing kanskje:) Men det er jo bare koselig å sitte på sofaen og spise god mat også! Jeg er jo der først og fremst for å møte deg, jenta mi!!!

Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle bevege meg litt utenfor Oxford Street også:) Har jo for det meste shoppet de gangene jeg har vært der, men nå skal jeg prøve å være litt turist også tenkte jeg. Se ting jeg ikke har sett før, eller som jeg ikke har sett på mange år. London Eye for eksempel. Litt skummelt, men sikkert helt fantastisk. Sitte litt i Hyde Park og bare kose meg, i forhåpentligvis solvær! Om det er noen som har forslag til hva jeg skal se er det bare å si fra!

Gleder meg til å sitte på en kafe og bare slappe av også. Drikke et glass vin midt på dagen bare fordi jeg kan:) Det er ferie det! Har reist mye alene før, så klarer meg sikkert bra nå og, selv om jeg ikke har Aina til å vise meg rundt. Ikke sant?

Reiser i helt ukristelig tider på døgnet da, men prøvde å gjøre turen billigst mulig. Må reise hjemmenifra allerede kl 0400 natt til lørdag. Trøtt ja… Men det blir verdt det! London here I come!

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s