Hverdag
Comment 1

Campinglivet:)

Dette er livet! Strålende solskinn fra morgen til kveld, sandstrand og krabbefiske! Sander storkoser seg med bestisen sin Petter – de styrter avgårde til hverandre om morgenen og kaster seg rundt halsen til hverandre. Verdens søteste:)

Jeg liker ideen med campinglivet. Det er som en hytteby liksom. Om det er folk man går overens med, så er det jo helt fantastisk! Her nede på Gon er det heller ikke noe fyll og bråk, eller masse ungdommer som bare maser. Her er det for det meste voksne, rolige folk med unger på alder med Sander og litt større. Perfekt!

Det er masse Drammensfolk her – hele familien til Petter, fra onkler, tanter, besteforeldre og grandtanter, til venner og bekjente. Og alle er så hyggelige. Lite sted, perfekt for litt ferie. Men telt er ikke helt min greie ser jeg. Mest fordi man har liksom ikke ting på en plass, man bor i bilen. Og ubehagelig å «krype» til køys. Nei, takke seg til en herlig campingvogn med fortelt eller fast innredning foran, og platting og lys og pynt og blomster. Familien til Petter har verdens peneste vogn, og verdens beste plassering på campingen – skal få tatt noen bilder og vist dere!

Man lurer litt på om kanskje dette hadde vært noe for oss også? Ikke nødvendigvis bare fordi camping er gøy, men på grunn av Sander og Petter – de er jo så glad i hverandre og hvis de kunne vært et sted sammen om sommeren, hvor det også er trygt og godt og med andre unger så de kan utfolde seg litt selv er jo det bare helt perfekt! Hit ned er det ikke mer enn en time å kjøre ca heller, så det er jo passe så man kan reise hit ofte.

Sesongen er fra april/mai til mid september. Petter og dem er her nede hver helg fra mai, og bor her hele Juli. Nå har jo vi kjøpt fantastisk hus ved sjøen, så dette blir kanskje litt overkill, men om vi får det billig, så hvorfor ikke? Hytte på fjellet er jo heller nærmere en mill, så det kan vi jo ikke kjøpe eget, da måtte det vært sammen med noen, men om vi kunne fått noe her nede for mellom 50 -100 tusen er det jo mulig for oss to å få noe eget. En liten «hytte ved sjøen». En veldig god tanke! Har lagt ut noen brødsmuler her da, så får vi se hva som skjer i løpet av et år eller to:)

Vi er i alle fall bitt av basillen! Vi elsker campinglivet! En dag igjen, og det ser ut til at det blir supergodt vær i dag og. Det er så varmt at vi måtte rømme fra teltet i morges:) I dag blir en deilig dag!

Husk: dere må fortsette å be om godt vær i Kristiansand Dyrepark i helgen! Send gode tanker spesielt om søndag!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s