Hverdag
Legg igjen en kommentar

Hvilken stil?

Nå begynner det å nærme seg innflytning sakte men sikkert. Det er salg overalt og det er lett å gå og titte. Jeg har jo muligheten til å dekorere hele leiligheten min på nytt, helt fra bunnen av, og jeg som elsker å pynte gleder meg over det. Problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken stil jeg vil ha!

Jeg har jo hatt en stil hjemme i lang tid, en litt tøff stil i svart og litt farger basert på tøff kunst i forskjellige former. Møblene mine har alltid vært svarte, litt tøffe, og med bilder og figurer over hele stua i alle fall. Nå var jeg i Afrika og kjøpte masse deilige tilskudd til denne stilen, men så begynner jeg å vakle. Vil jeg ha det sånn, eller har jeg mest lyst på litt søtere, nostalgisk stil? Går det evt ann å kombinere de to? Det siste er jeg litt usikker på. Hva tenker dere?

Her er noen eksempler på den stilen jeg alltid har hatt:

 

 

Og her er et eksempel på den nostalgiske stilen jeg prøver å putte inn i samme rom (har ikke så mange rom å velge mellom):

 

AH, jeg blir gal! Må nok kanskje komme meg inn i leiligheten først… Vet ikke hva jeg skal gjøre! Hva syns dere? Hva er best??

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s