Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Løpetur rundt Åskollen

Her er vi heldige. Rett opp bakken her, og vi er inni skogen. Fantasisk lysløype om vinteren, herlig grusvei om sommeren. Nede ifra meg er det ganske mange høydemeter opp, så man får opp hjertepumpa og får skikkelig trening på rumpa allerede før man har startet! Så er det akkurat passe rundt for en times trening. Det er ganske kuppert, så man får sikkelig prøvd seg.

I går kom jeg meg endelig ut av sofaen. Har sitti der altfor lenge nå:) Har hatt kjempelyst til å ut og løpe, men har liksom ikke kommet meg avgårde alene. I går passet det endelig for både meg og venninna mi, så vi satte igang. Det ble på kvelden, og det er jo sånn det kommer til å bli for meg også i løpet av sommeren, i alle fall så lenge mamma er i nærheten, for da kan jeg gå ut etter Sander har lagt seg. Når mamma flytter, blir det jo litt vanskeligere, men det er jo også sånn at da begynner det å bli litt kjedelig vær, så da kan jeg dra på treningsstudio igjen.

Vi fikk gått en runde i kjapt tempo – husk at det er lenge siden vi trente begge av oss:) Og så løp vi ca en halv runde etter det. Vi var ute i nesten to timer; ikke mest fordi det gikk så sakte rundt, men fordi vi ble stående å prate innimellom:) Er det ikke alltid sånn? Kjenner det godt i dag allikevel – ikke minst i rumpa hehe:)

I dag prøver jeg å få med meg søsteren min, hvis ikke tar jeg meg en runde selv. Gleder meg faktisk! Deilig å komme igang igjen! Her skal kiloene bare renne av:) Var flink med maten i går også – NOKA 2 måltider, smoothie, og lunch med kylling og bønner, og middag. Skal få kjøpt inn masse deilige grønnsaker også – er jo så deilig!

Nå går jeg ut i sola dere! Blogges:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s