Hverdag, Studiene
Legg igjen en kommentar

Her går det unna!

Plutselig var uken nesten omme jo! Og jeg som skulle gjøre så mye denne uken! Er ikke det litt typisk når man ikke har barn hjemme? Da tenker man at man skal gjøre masse, og så blir det bare sene kvelder og sene morgener i steden? I går sov jeg til klokken 11… Litt oppskrytt syns jeg, for jeg hadde bare vondt i ryggen og dårlig tid til alt jeg skulle gjøre.

I dag er det litt bedre, jeg er i alle fall ferdig med dagens obligatoriske titt på bloggene jeg følger og face, så nå er jeg klar til å starte dagen:) Jeg ser det er sol ute, så jeg er bare så kjempeklar for å komme meg ut – skal bare oppdatere dere litt:)

Siden i går har jeg faktisk fått enda mer på plass iforhold til det nye konseptet. Jeg har fått på plass alle ideene, funnet webhotell og snakket med designer – noe som lovet veldig bra. Mamma har allerede en logo, men den skal forbedres litt, så hun skal hjelpe oss med det, og ikke minst fikse hjemmesiden. One.com virker helt fantastisk bra, og ikke minst bilig! Gleder meg veldig til å sette igang.Det passer nesten litt dårlig med ferie:)

Neste uke drar vi nemlig bort og blir å reise slag i slag fremmover i tre uker.Det har nesten aldri vært sånn for oss, fordi jeg har ikke hatt muligheten til å ta så lang ferie etter hverandre. Ikke det at det blir helt ferie i år heller, jeg må jo lese, men ettersom det ikke er kollokvier i sommer kan jeg ta med meg bøkene «on the road»:)

Derfor hadde jeg håpet at jeg kunne få til mest mulig denne uken, men som sagt har det gått med litt tid til soling og kos. Sånn skal det jo være på sommeren også da! Har dere det deilig i solen dere? Håper det! Ha en flott dag!

This entry was posted in: Hverdag, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s