Hverdag, Selvutvikling, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Et spennende konsept!

Noen her som har peiling på å lage en nettside? Har masse spørsmål! Vi skal lage en nettside og blogg for mamma sitt firma; noe som blir kjempespennende! Har fått inspirasjon fra Fotballfrue, som har startet sin egen nettbutikk Treasures, hvor hun selger masse fine smykker; helt nydelige. Inspirasjonen hun har gitt meg er å lage noe folk vil ha, og jobbe stenhardt for å få det til!

Jeg har masse gode ideer, og har allerde gjort noen valg iforhold til hvordan firmaet skal se ut. Det er ikke som dette er noe helt nytt altså. Firmaet til mamma heter Helhetsvelvære og har eksistert i mange år. Vi ønsker nå bare å utvide hva hun har fra før. Gjøre det litt mer synlig. Før har firmaet bare vært et konsulentfirma som fungerte som mellomledd for andre firmaer, gjennom at hun tok på seg konsulentoppdrag for andre, men nå skal vi prøve å få firmaet til å «stå på egne ben». Det blir veldig spennende!

Jeg er også ute etter samarbeidspartnere. Om det er noen som mener de faller innenfor tittelen «Helhetsvelvære» er det bare å ta kontakt! Vi kommer til å ha et bestillingssystem på nettsiden, så vi kommer også til å selge produkter, bøker osv. Jeg tenker også samarbeidspartnere som kan være intressante og informere om ting eller svare på spørsmål som kan henge sammen med «Helhetsvelvære». Jeg er blant annet på utkikk etter en lege som kunne tenke seg å skrive noen innlegg eller la seg bli intervjuet av og til. Jeg håper også på en psykolog eller psykritatriker, fordi jeg har lyst til å sette fokus på mental helse i konseptet. Om noen har noen forslag eller ideer: ta kontakt med oss på helhetsvelvare@live.no

Vi har flere kurskonsepter vi kommer til å fronte på hjemmesiden. Både våre egne, og kurs som er laget/holdes av andre. Her er vi også åpne for forslag:)

Vi kommer nok til å kjøpe webplass fra one.com. Tenkte jeg skulle bare sjekke der om vi både kan skrive inn selv som her (som et worddokument), men også programmere med HTML, slik at vi kan legge inn headinger, og løsninger som vi trenger en webdesigner for. Skal ringe dem etterpå, og så setter vi i gang. Blir spennende!!

Er det noen som vil hjelpe til eller har noe spennende vi kan tilby på nettsiden? Ta kontakt på helhetsvelvare@live.no eller 91398525!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s