Hverdag
Legg igjen en kommentar

Spira på besøk!

Lurer dere på hva en Spira er? Det er verdens beste bamse! Som er en spire!

Barnehagen til Sander heter Espira, og denne våren startet de med et nytt konsept, om en spire som gjør masse morsomme ting som skal vise satsningsområdene til barnehagen. Vi har Spira som spiller instrumenter, som leker på lekeplassen osv. Toppen av det hele for barna er lille Spira, som bor i barnehagen hele tiden, og store Spira, som får lov til å være med hjem på overnatting i helgene. Det har blitt en hit!

I helgen har det endelig vært Sander sin tur. Og det var bare på nære nippet, for han har siste dag på avdelingen i morra:) Spira får være med hjem på fredag, og så har de samling før lunch på mandagen, hvor de leser i Spira boka hva han har opplevd i helga. Det er veldig spennende!

Det passet veldig godt denne helga også – for Sander har for det første vært hos meg (som jeg syns er stas når Spira først skal være der), og så har vi hatt en veldig innholdsrik helg! Spira fikk vært med på 5 årskontroll; hvor han fikk en ordentlig sjekk. Merkelig nok fant vi ingen hjertelyd:)

Så satte vi oss i bilen og kjørte mot Hemsedal. Vi må ha hovedrengjøring på hytta, og det passa godt å få seg en liten tur også. Spira måtte selvfølgelig også sitte fast i sikkerhetsbelte!

Sander var veldig flink og hjalp oss med å vaske. Han elsker det! Det har han lært av mormor. Hun har alltid vært flink til å ta han med på alt, slik at han koser seg med alle hverdagslige ting. Det har vært et smart trekk.

Sander ville gjerne ta med Spira på tur da. Han elsker å gå tur også:) Etter en hel dag inne var det godt med litt frisk luft. Jeg har sagt det før; jeg syns Hemsedal er best på sommeren:) Er ikke så flink på ski, og Hemsedal bakkene er ganske bratte, og skremmer meg litt. Det var veldig mye gøyere å sykle downhill der enn å stå på ski der:) Liker best å gå på bortover ski jeg; og det kan jeg gjøre hvor som helst. Hemsedal er fint, men som sagt litt langt unna.

Vi fikk i alle fall tatt oss en god tur, og Sander fikk lekt litt sammen med noen andre unger som var der. De het Monique, Noah og Maribell. Var ikke det nydelige navn? Veldig sofistikert, og uvanlig. Ble nesten litt misunnelig:)

Nå er Spira boka oppdatert, og han og Sander har reist til barnehagen. Takk for besøket Spira! Kos deg på Polarstjernen!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s