Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Trening uten å tenke seg om

Det gikk unna i går! Vi fikk det vi trengte, og fikk satt i gang med å svinge kosten. Flinke er vi! Mamma har jo sånn dampvasker, så ting går unna. Jeg hadde mer ansvaret for alle småting, baken for og innenfor, alle vegger og ikke minst alle dører og hyller. Det er strekk og bøy og tøy, og ikke minst godt for kroppen å få brukt seg litt – kjenner det i muskler jeg ikke visste jeg hadde!

Jeg trente på torsdag, så det passet bra med litt trening i går. Etter at vi var ferdige med å vaske, fikk vi gått en fin tur. Trengte litt frisk luft! Vi bor nederst i bakken, og øverst er inngangen til skisentret. Når vi gikk oppover bakken fikk jeg Sander til å bli med og løpe i etapper med meg. I full fart! Det var superdeilig. Litt intervalltrening uten planlegging:)

Neddover igjen passet jeg på å gå med bøyde knær og legge god vekt på lårene, slik at de skikkelig fikk kjørt seg. Var helt mørbanka etterpå! Nederst i bakken ved velkomstsenteret er det en helt ny lekeplass med blant annet et lekestativ. Perfekt til å ta push ups på! Etter et godt antall av de, prøvde jeg meg på å trekke meg opp etter armene. DET er lenge siden jeg har gjort, og jeg hadde ikke akkurat store nok muskler til det… Så det ble 2 stk. Haha! Trenger litt mer styrke i armene!

Jeg kjenner det faktisk i hele kroppen i dag – så dette funket! Man trenger ikke være på fancy treningsstudioer for å få gjort kroppen en tjeneste. Det er enkelt! Nå som jeg vet det, kan jeg ikke skylde på dårlig tid til å trene lenger:) Trening uten å tenke seg om!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s