Uncategorized
Legg igjen en kommentar

Hytte – rengjøring!

Ja, vi har faktisk hytte. Skulle ikke tro det ikke sant? Det er en sånn del av et hyttesameie på Hemsedal, rett ved bakkene. Det er en kjempefin hytte, en del av en med 4 i, to store og to små. Hytta er laget sånn at du ikke merker at du har naboer, så det er veldig fint her altså.

Det som er dumt, er at det er i Hemsedal. For det første er det veldig langt unna. For det andre er det utleieplikt i Hemsedal, så vi får ikke brukt hytta så mye. Og den er dyr! Vi betaler mange tusen per måned, og så får vi ikke brukt den. Det er greit å betale mye, om vi bare kunne brukt den så mye vi vil. Men da blir vi trekt i inntekter da skjønner du, og de vil helst at den skal stå tilgjengelig hele tiden. Det har vært greit før, for da har vi fått faste inntekter per måned som dekte alle utgiftene, men nå fra juni var det ny ordning som gjør at vi bare får noen prosenter av faktisk utleie. Hemsedal Skistar tar alt de fikk før, men gir oss mindre. I tillegg passer de på å selge hyttene våre billige i sånne «pakker», hvor de tar full pris på skikortet (deres eget produkt) men gir masse rabatt på hytteprisen. Aldri gjør avtale med Skistar sier jeg bare! Djevelen selv alstå!

Nå skal vi ha vårrengjøring i hytta, for selv om vi betaler masse penger for at de skal holde rent her, må vi betale ekstra for hovedrengjøring, så vi gjør det selv. Problemet er nå at når vi kommer opp hit er støvsugeren ødelagt, og det er ikke vaskemidler her. Det er helt tragisk. 2500 kroner hver måned betaler vi for vaskemidler og at de skal holde alt i orden her. Mamma var her for noen måneder siden, og da ba hun om rengjøringsmidler. Det har ikke blitt fyllt på, og det har bodd folk her etterpå. Det er litt ekkelt å tenke på.

Jeg tenker at jeg hadde brukt en hytte mass jeg, om den hadde vært nærmere i alle fall. Jeg syns 3 timer er lenge å kjøre bare for en helg liksom. Jeg sa det til mamma når hun skulle kjøpe hytte at jeg syns det var for langt unna, og at utleieplikten var kjip. Men nå sitter vi her. Hytta er verdt mange hundre tusen, men vi får ikke gitt den bort en gang. Kjedelig!!

Nei, vi får kose oss her når vi først er her da. Det er som sagt veldig pent her, både sommer som vinter. Og jeg elsker hyttelivet. Om vi blir kvitt denne hytta, skal vi se om vi etter hvert finner oss en liten hytte type på Kongsberg eller sånn. DET hadde passet meg kjempebra!

This entry was posted in: Uncategorized

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s