Hverdag, Trening
Legg igjen en kommentar

Minner om sola

Uff, dagen i dag ser ikke i det hele tatt ut som dagen i går. Jeg har solbrenthet til å minne meg om i går. Og jeg har bilder!

I går var en fantastisk dag, hvor vi bare koste oss ute i sola. Ungene var ute mesteparten av dagen, og hoppet så de ble helt svette på trampolina, mens jeg og Tone lå rett ut i sola og grilla oss. Nydelig!

Nå skal det sies at vi gikk en lang tur først da! Fikk skikkelig trent rumpa kjenner jeg! Hos henne er det rett ned til stranda, og så rett opp igjen i en passe runde, og vi tok denne i ganske godt tempo. Jeg ble svett jeg altså, men kjente det først godt i dag når jeg skulle gå ned trappa! Godt, trengte det! Og nå bor søstra mi i Drammen (Hurra!), så til uka blir det løping også! Skal til Hemsedal i helgen, og da blir det jo en tur eller to der oppe. Godt i gang med treningen syns jeg!

Tenkte dele noen bilder fra dagen med dere. Er det ikke fantastisk?

Dagen i dag blir koselig nok den altså. Greit å dra på 5 års kontroll og sitte 3 timer i bil når det er sånn regn. Bedre det enn flott vær som man hadde gått glipp av:) Håper dere får en fin fin dag!

This entry was posted in: Hverdag, Trening

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s