Hverdag, Trening
Legg igjen en kommentar

Minner om sola

Uff, dagen i dag ser ikke i det hele tatt ut som dagen i går. Jeg har solbrenthet til å minne meg om i går. Og jeg har bilder!

I går var en fantastisk dag, hvor vi bare koste oss ute i sola. Ungene var ute mesteparten av dagen, og hoppet så de ble helt svette på trampolina, mens jeg og Tone lå rett ut i sola og grilla oss. Nydelig!

Nå skal det sies at vi gikk en lang tur først da! Fikk skikkelig trent rumpa kjenner jeg! Hos henne er det rett ned til stranda, og så rett opp igjen i en passe runde, og vi tok denne i ganske godt tempo. Jeg ble svett jeg altså, men kjente det først godt i dag når jeg skulle gå ned trappa! Godt, trengte det! Og nå bor søstra mi i Drammen (Hurra!), så til uka blir det løping også! Skal til Hemsedal i helgen, og da blir det jo en tur eller to der oppe. Godt i gang med treningen syns jeg!

Tenkte dele noen bilder fra dagen med dere. Er det ikke fantastisk?

Dagen i dag blir koselig nok den altså. Greit å dra på 5 års kontroll og sitte 3 timer i bil når det er sånn regn. Bedre det enn flott vær som man hadde gått glipp av:) Håper dere får en fin fin dag!

This entry was posted in: Hverdag, Trening

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s