Uncategorized
Comments 2

Kontrakt!

Straks ned å skrive kontrakt på det nye huset! Gleder meg! Da er det vårt – og det er ikke lenge til vi tar over en gang. Fredag er det en måned til, og det er en måned med bare ferie, så regner med at det går fort! Wohooooooo!

This entry was posted in: Uncategorized

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

2 Comments

  1. Aina says

    Gratulerer vennen! dette blir bra, gleder meg til a komme pa besok! Det blir fest den Lorsdagen du kommer.. Det er et sont house party, very dressed up thing.. so bring – dress to impress! xxx see you soon!

  2. Per Eraker says

    Hei Irene:

    Vi i Ålesund STORgleder oss med dere alle tre.

    Pappa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s