Selvutvikling
Comment 1

Å blogge for andre

For å holde familien oppdattert. For å gi fans et innblikk i hverdagen din. For å gi andre håp om at det fins noen som sliter på samme måte som deg. Det fins mange grunner til å blogge for andre.

Og like mange for å blogge for seg selv. For er det ikke gjerne sånn at innlegg man gjerne skriver for seg selv ender opp med å gi mange andre noe også? Blogger som skriver om sin hverdag som narkoman, spiseforstyrret, syk – både psykisk og fysisk – er innlysende eksempler. Mange innlegg på en helt vanlig blogg kan gi lesere håp og glede. Er det ikke derfor vi elsker å lese?

Blogger er ikke noe mer enn et tilskudd til blader og bøker. I alle år har vi blitt beveget og søkt trøst i gode tekster, fine bilder og kjærkomne vers. Blogger er det, og mere til. Å blogge for andre er et godt begrep – en god blogg kan nå mange, og hjelpe mange. Det er lettere å finne frem til en blogg, enn å finne frem til en bok. Sånn er det bare.

Jeg håper alle som blogger tenker på at hva man sier i bloggen kan påvirke mange. Det fins mange forskjellige bloggere der ute, men alle kan treffe en nerve hos noen andre; du vet jo ikke hvem som leser til enhver tid:) Skriv fra ditt eget hjerte – og vær fullt klar over at du blogger for andre!

This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s