Selvutvikling
Comment 1

Å blogge for andre

For å holde familien oppdattert. For å gi fans et innblikk i hverdagen din. For å gi andre håp om at det fins noen som sliter på samme måte som deg. Det fins mange grunner til å blogge for andre.

Og like mange for å blogge for seg selv. For er det ikke gjerne sånn at innlegg man gjerne skriver for seg selv ender opp med å gi mange andre noe også? Blogger som skriver om sin hverdag som narkoman, spiseforstyrret, syk – både psykisk og fysisk – er innlysende eksempler. Mange innlegg på en helt vanlig blogg kan gi lesere håp og glede. Er det ikke derfor vi elsker å lese?

Blogger er ikke noe mer enn et tilskudd til blader og bøker. I alle år har vi blitt beveget og søkt trøst i gode tekster, fine bilder og kjærkomne vers. Blogger er det, og mere til. Å blogge for andre er et godt begrep – en god blogg kan nå mange, og hjelpe mange. Det er lettere å finne frem til en blogg, enn å finne frem til en bok. Sånn er det bare.

Jeg håper alle som blogger tenker på at hva man sier i bloggen kan påvirke mange. Det fins mange forskjellige bloggere der ute, men alle kan treffe en nerve hos noen andre; du vet jo ikke hvem som leser til enhver tid:) Skriv fra ditt eget hjerte – og vær fullt klar over at du blogger for andre!

This entry was posted in: Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s