Hverdag
Legg igjen en kommentar

Savner Sander…

Hm. Jeg har alltid syntes at alenemødre som hele tiden proklamerer at de savner ungene sine SÅ når de er hos faren sin har vært overdramatiske. At ungene er der av og til er både en nødvendighet og en selvfølgelighet. Og jeg syns det er helt fantastisk å ha planlagt barnefri annenhver helg. Det er ganske luksus til å være småbarnsforelder.

Så jeg klager ikke. Ikke så mye i alle fall:) Jeg syns fortsatt det er deilig å kunne ta seg en helg og gjøre helt andre ting. Av og til trenger man det. Men i det siste har jeg begynt å savne han så sinnsykt når han er borte. Det kan ha noe med at vi har vært borte fra hverandre mye. Han har vært 2 uker i syden, jeg har vært en uke i Kenya, og pappa helgene kommer på løpende bånd. Jeg savner han når han er i barnehagen liksom! Uff, alt dette er godt for han, og jeg føler meg litt egoistisk selvfølgelig.

Jeg tenker også med gru på den dagen som snart kommer, når jeg ikke er intressant lenger. Når det er kulere å være på rommet sitt alene eller ute med kompiser, enn å henge sammen med meg. Jeg angrer på alle de foregående årene, og alle gangene jeg kunne vært sammen med han som jeg ikke har vært. Jeg vet jeg har en trygg og god unge, som er veldig tilpasningsdyktig og har mange rundt seg som er veldig glad i han, og jeg vet også at det ikke bare er til min fortjeneste. Jeg har vært altfor mye borte. Uff, savner han.

Heldigvis skal vi ha en fantastisk sommer sammen. Vi får masse god tid til å kose masse og gjøre mange spennende ting. Jeg tenker også at jeg må passe på å kunne ta han tidlig hjem fra barnehagen og ta han fri noen dager innimellom nå når han går i barnehagen, for neste år begynner han jo på skolen! Da er det ikke enkelt lenger. Tenk at han er så stor da! Tiden går så utrolig fort!

Jeg savner han i alle fall masse denne helgen. Gleder meg masse til han kommer hjem på mandag. Altfor lenge til:) Neida, skal kose meg masse jeg og. Litt voksentid. Skal besøke verdens beste Kate og innvie det nye huset hennes med en vinflaske eller to. Ser ut til at det blir herlig vær så vi kan sitte ute i sola og kose oss. Åh, gleder meg! Det er lov å savne Sander og samtidig ha det gøy ikke sant?

Men før jeg kommer meg avgårde på den fantastisk lange veien helt til uti bushen der Kate bor, må jeg rydde litt og også ta en prat med mulig samarbeidspartner! DET blir spennende! Det virker som ting sakte men sikkert faller på plass nå fremmover, men det er en annen historie:) Ønsk meg lykke til!

Verdens beste Sander!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s