Hverdag
Legg igjen en kommentar

Max Manus!

Hm:) Meg like:)  Har ikke fått surra meg til å se den før nå, jeg er litt sånn med filmer. Har aldri tid til å gå på kino, og har ikke tid nok til overs på kvelden til noe annet enn serier:) Men i dag har jeg barnefri – så da kan jeg sitte lenge oppe!

Jeg må bare få si at filmen var helt fantastisk! Har du sett hvordan de har funnet skuespillere som faktisk likner på orginalene eller?? Stilig! Og snakk om stilig: det er et par ganske hotte norske skuespillere der! Og øverst kroner Aksel Hennie. Olala føles riktig å si her:) Kjekk type altså! Like kjekk i virkeligheten og serru! Hadde jeg bare vært like pen som Tone D.Å. nå så….

Nei, jeg må si du har gjort en bra jobb der altså Sveinung! Skjønner at denne tjente gode penger på kino:) 

Forklaring: Sveinung er produsent på filmen. Jeg hang med han når vi begge gikk på Lillehammer. Som sagt har jeg ikke akkurat vært god på film de siste årene (eller egentilig ikke noen gang – men takk for at du fikk meg med på kortfilmfestivalen for det!), så har jo ikke fått med meg hvor utrolig mye spennende han har gjort! ALLE de store norske filmene gitt! Kvinnen i mitt liv, 37 og et halvt, Izzat, Elias filmene for kino, og ikke minst Troll jegeren! Ah, den gleder jeg meg til å få sett! Den tar verden med storm om dagen! Oversatt til tysk, og skal lanseres i USA i disse dager. Helt fantastisk! Ikke alle som jobber med norsk film som kan si det på CVen sin! Mektig imponert:)

Denne anbefales i alle fall på det stekeste! Og jeg tror jeg har en del gode filmer å bruke tiden min på fremmover!

Kjekk, kjekk mann!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s