Hverdag
Comment 1

kose dag med Sander

Har tatt oss fri i dag:) Sander har tatt på seg fin klærne og vi er straks på vei ut av huset. Først skal vi kjøre laaaaaaaangt for å komme oss til verdens beste Kate og Lilly. Sander driver og tar bilder av rommet sitt for å vise dem hvordan han har det. Er han ikke nydelig:) Kate og Lilly har flyttet til Flateby, og det er ganske langt unna Drammen. Men i dag som vi har fri, kan vi kjøre forhåpentligvis unna køen, og da funker det.

Etterpå skal vi tilbake til Drammen og teste ut den nye lekeparken nede i byen. Den er skikkelig hi-teck:) Har hatt lyst til å reise dit lenge, men nå ble vi invitert med bestisen til Sander, så da fikk vi oss endelig en tur. Skal ta masse bra bilder! Forhåpentligvis regner det ikke:)

Det er deilig å kunne ta en dag og bare være sammen. Han er en fantastisk liten fyr, han gutten min. Og det har vært altfor lite tid sammen i det siste. Ettersom vi har vært ute å reist så mye begge to, og han jo faktisk er hos faren sin annenhver helg også, så er det ikke mye vi har sett til hverandre i det siste. Nå hører jeg han romstere rundt på rommet sitt for å være sikker på at han får med seg nok leker for å vise Lilly, og det er så deilig å høre at han er her. Jeg vet han har godt av å være i barnehagen, men jeg blir litt syk av lengsel noen ganger:) Som sagt, han er en fantastisk fyr!

Nå får vi hive oss rundt, dagen venter! Den nye PCen skal få hvile noen timer, så blogges vi senere:) Ha en fantastisk dag!

Verdens beste Sander<3

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

1 kommentar

  1. Per Eraker says

    Hei Sander:

    Håper du får en fin dag.

    Hilsen morfar i Ålesund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s