Hverdag
Comment 1

kose dag med Sander

Har tatt oss fri i dag:) Sander har tatt på seg fin klærne og vi er straks på vei ut av huset. Først skal vi kjøre laaaaaaaangt for å komme oss til verdens beste Kate og Lilly. Sander driver og tar bilder av rommet sitt for å vise dem hvordan han har det. Er han ikke nydelig:) Kate og Lilly har flyttet til Flateby, og det er ganske langt unna Drammen. Men i dag som vi har fri, kan vi kjøre forhåpentligvis unna køen, og da funker det.

Etterpå skal vi tilbake til Drammen og teste ut den nye lekeparken nede i byen. Den er skikkelig hi-teck:) Har hatt lyst til å reise dit lenge, men nå ble vi invitert med bestisen til Sander, så da fikk vi oss endelig en tur. Skal ta masse bra bilder! Forhåpentligvis regner det ikke:)

Det er deilig å kunne ta en dag og bare være sammen. Han er en fantastisk liten fyr, han gutten min. Og det har vært altfor lite tid sammen i det siste. Ettersom vi har vært ute å reist så mye begge to, og han jo faktisk er hos faren sin annenhver helg også, så er det ikke mye vi har sett til hverandre i det siste. Nå hører jeg han romstere rundt på rommet sitt for å være sikker på at han får med seg nok leker for å vise Lilly, og det er så deilig å høre at han er her. Jeg vet han har godt av å være i barnehagen, men jeg blir litt syk av lengsel noen ganger:) Som sagt, han er en fantastisk fyr!

Nå får vi hive oss rundt, dagen venter! Den nye PCen skal få hvile noen timer, så blogges vi senere:) Ha en fantastisk dag!

Verdens beste Sander<3

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

  1. Per Eraker says

    Hei Sander:

    Håper du får en fin dag.

    Hilsen morfar i Ålesund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s