Hverdag
Comments 2

Tror du vi kan få en takst snart??

Venter og venter! Takstmenn kan være UTROLIG trege! Nå har vi ventet i 2 uker. Utrolig altså. Venter nok mest på han fra statens vegvesen. Er nok han som er treg. Staten vet du…. De tenker kanskje det ikke er noe stress ettersom vi ikke skal selge før i August, men vi prøver jo å få til en avtale på det huset vi har KJØPT, og det er jo umulig før alle papirer i banken er klare – og da trenger vi jo en takst på dette huset! Arg, at ingen forstår det! Nå har vi fått satt kontraktsmøtet til neste uke, men vår takstmann sa det måtte bli i dag eller i morra, og siden han ikke har bekreftet med meg, så regner jeg vel med at det ikke blir i dag i alle fall… Om det blir neste uke sliter vi… Banken kan ikke utbetale noe (ikke 10% en gang) før de har full oversikt over hva vi skal låne. Stressa!!!

Jeg skal prøve å ringe han igjen… Kanskje jeg får et svar… Kryss fingrene for at det blir denne uka!!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

2 Comments

  1. morten says

    Staten har ikke dårlig tid med å gi, bare når dem selv skal ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s